Muziekspektakel ‘Rooj Air’

De ‘Fanfa-tour’

Dit jaar nog niet op vakantie geweest? Of wil je er nóg een keertje op uit ? Grijp je kans, pak een schone zakdoek en onderbroek in je koffer en ga mee op deze muzikale wereldreis met fanfare St. Willibrordus uit Stramproy.

De eerste Rojer luchtvaartmaatschappij: “Rooj Air”
Speciaal voor deze gelegenheid opgericht door de fanfare. Rooj Air verzorgt een muzikale wereldreis (de “Fanfa-tour”) op 1, 2 en 3 november 2019 in Gemeenschapscentrum De Zaal te Stramproy, dat voor de gelegenheid wordt omgebouwd tot vliegveld.

Wat houdt de Fanfa-tour in ?
Niet de fanfare maar ú gaat op reis. Daarom koopt u ook een vliegticket en geen entreekaart. De reis start in Stramproy, waar het vliegtuig van Rooj Air opstijgt. Daarna worden diverse landen over de hele wereld bezocht. Landen waarmee de fanfare dan wel Stramproy een (historische) band heeft. Uiteraard verzorgt de fanfare bijpassende muziek. Meezingen mag !
Als alles goed verloopt landen we uiteindelijk ook weer in Stramproy en storten we niet neer in een of andere donker oerwoud. Meevliegen is namelijk op eigen risico…
Na de voorstelling kunt u napraten en -genieten op de gezellige afterparty.

Maak kennis met de bemanning van het vliegtuig
Met piloot/presentator Pieter en zijn charmante stewardessen Suus en Truus. Truus is gelukkig in de liefde, Suus (nog) niet. Wellicht brengt onze wereldreis hierin verandering…….  “Love is in the air”

Dit muziekspektakel vindt plaats in samenwerking met diverse verenigingen en artiesten
Acteurs, danseressen, zangers en zangeressen, een accordeonvirtuoze, het drumkorps van de schutterij, een combo en zelfs enkele mistery-guests met Rojer roots. Alles onder de deskundige leiding van regisseuse Rina Willekens en dirigent Bart Partouns.

Ticketverkoop
Vliegtickets kosten € 12,50 in de voorverkoop. Koopt u een ticket op één van de reisdata aan de kassa, dan betaalt u € 15,-.
Tickets zijn te koopbij de volgende Rojer reisbureaus:
1. Jumbo Stramproy (Dr. Schaepmanstraat 3 in Stramproy)
2. Palmen Sport (Kerkplein 2 in Stramproy)
Wees er snel bij want het aantal stoelen in het vliegtuig van Rooj Air is beperkt en….. op is op !

Voor meer informatie
Zie ook onze facebook pagina https://www.facebook.com/FanfareStramproy