Wereldcafé Visie avond

Gisteren verschenen we zonder instrumenten in ons thuishonk de Luifel, waarom dat dan hoor ik je nu denken… donderdagavond = fanfareavond, dat klopt!

Maar we hadden ons verzameld voor een visie avond over onze fanfare. Bij aanvang van de avond gaf Diana ons allereerst een terugkoppeling n.a.v. de uitslagen van een eerder ingevulde verenigingsscan. Daarna werden diverse onderwerpen, ook afkomstig uit deze scan, in subgroepen besproken.

O.l.v. gespreksleiders: Paul Moonen, Desiree Mennen, Mat Keijers en Meindert Sluis bespraken we de onderwerpen: Team of Familie, welbevinden van onze vereniging en de verenigingsstructuur, muziekniveau/repertoire, balans tussen maatschappelijke inzet en persoonlijke behoefte, wat kan ik doen om de vereniging gezond te houden in de toekomst.

Het was een prachtige maar bovenal inspirerende avond. Iedereen zette zich 100% betrokken in om deze onderwerpen samen uit te diepen, en verder uit te werken. Daarnaast onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes was er voldoende ruimte voor ontspanning en een gezellig sfeertje.

Onderstaande foto’s geven een impressie van deze avond, want naast musiceren behoeft een avond zoals deze ook de nodige energie en input om als vereniging gezond te blijven richting de toekomst.